UN NOU MEMBRU S-A ALĂTURAT FAMILIEI TALE?

CUM SOLICIT SETUL EXCLUSIV PENTRU PISOI PRIN INTERMEDIUL MY ROYAL CANIN?

URMEAZĂ PAȘII!

 

ÎNREGISTREAZĂ-TE & AUTENTIFICĂ-TE ÎN MY ROYAL CANIN

Selectează opțiunea de înregistrare și completează formularul. Apoi confirmă-ți contul prin intermediul adresei tale de e-mail și realizează prima autentificare, urmând pașii indicați.

CREEAZĂ PROFILUL PISICII TALE

După autentificare, creează profilul animalului tău de companie. Te rugăm să iei în considerare că doar pisicile cu vârsta sub 12 luni și sub 15 luni pentru rasa Maine Coon pot primi setul exclusiv pentru pisoi. Îl poți solicita o singură dată, indiferent de numărul de pisici pe care le deții.

SOLICITĂ SETUL PRIN INTERMEDIUL PAGINII DEDICATE

Dacă ești proprietarul unui pisoi, după ce ai creat profilul acestuia, pagina dedicată va deveni vizibilă. Astfel, poți adăuga adresa ta de livrare.

SETUL PENTRU PISOIUL TĂU ESTE ÎN DRUM SPRE TINE

După ce ai înregistrat cererea, setul va fi livrat direct la adresa indicată de tine. Livrarea este, de asemenea, gratuită.

 

OFERĂ-I UN START SĂNĂTOS ÎN VIAȚĂ CU SETUL EXCLUSIV PENTRU PISOI ȘI PROGRAMUL MY ROYAL CANIN

 

Royal Canin dorește să sprijine proprietarii de pisoi și să le asigure un start sănătos în viață, alături de informații utile. Dacă ești proprietarul unui pisoi, poți solicita setul dedicat prin intermediul contului My Royal Canin pe durata campaniei. Setul include 1 ambalaj de hrană uscată Kitten de 400g, 2 plicuri de hrană umedă de 85g și un cupon de reducere În format fizic în valoare de 40 de RON, pentru următoarea achiziție a unui produs Royal Canin destinat pisoilor din magazinele partenere, la care vei beneficia și de transport gratuit.

Setul exclusiv pentru pisoi este disponibil pentru o perioadă limitată, dar My Royal Canin poate avea și alte activități pe care proprietarii de animale de companie le pot accesa.

 

AM UN PISOI, DORESC SĂ PRIMESC SETUL!

AM ÎNȚELES PAȘII ȘI CERINȚELE CAMPANIEI!

Aici găsești Regulamentul Campaniei.

Doresc să devin membru
(urmează pașii indicați mai sus)

ÎNREGISTRARE

Sunt deja membru
(vezi opțiunea de solicitare a setului după autentificare)

AUTENTIFICARE